Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert de colinde în „Armonie de culoare” la liceul „Callatis”

ro

16 Dec, 2010 20:11 999 Marime text
Mâine seară, de la orele 16.00, Moş Crăciun va poposi la Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia. Pentru a-l întâmpina cum se cuvine, elevii liceului au pregătit un concert de Crăciun.

Din program fac parte un microrecital de pian în intrepretarea elevului Adrian Niculescu din clasa a X-a A şi un microrecital de chitară al elevei Alexandra Tudor - clasa a VIII-a A, un recital de muzică uşoară susţinut de elevele Alina Dragomir - clasa a IX-a D, Elis Opriş - clasa a IX-a D şi Cristina Seric- clasa a X-a B. Magia Crăciunului va fi întregită de colindele dăruite nouă de elevii clasei a IX-a D şi de formaţia liceului, „Callatis Vox". Concertul se va desfăşura într-o " Armonie de culoare", ce va încânta ochii spectatorilor, o expoziţiei de pictură a elevului Iulian Liţă - clasa a VI-a B.

Apoi, copiii cadrelor didactice ale Liceului Teoretic "Callatis" vor avea o întrevedere cu Moş Crăciun, care le va oferi multe daruri, dacă au fost cuminţi. Cu această ocazie va fi lansat oficial site-ul liceului: www.callatis.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii