Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert caritabil în aer liber la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina“ din Constanţa

ro

09 Jun, 2019 09:06 2315 Marime text
La Biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina“ din Constanţa va avea loc astăzi, de la ora 19.00, un concert caritabil menit să ajute la finalizarea Aşezământului de Prunci Abandonaţi „Sf. Cuvios Arsenie“ din Techirghiol.

Concertul va avea loc în curtea bisericii, în deschidere cântând Florentina Gârţu, urmată de Corala Bărbătească Armonia şi Taraful Muzica Divertis.

Moment cultural-caritabil în parohia noastră. Va aşteptăm la un Concert caritabil de folclor românesc (Corala) şi armânesc (Gârţu Florentina) de excepţie în aer liber, în curtea Bisericii noastre. Concertul va fi interpretat de binecunoscuta Corala Armonia acompaniată de Orchestra folclorică Muzica Divertis. În debutul concertului ne vom bucura de un program de muzica armâneasca în interpretarea fiicei duhovniceşti a parohiei, talentata Florentina Gârţu. Acest concert are dublu scop; primul - de a vă bucura de un moment artistic de mare valoare culturală, al doilea este cel nobil, caritabil, colectă de fonduri pentru finalizarea Aşezământului social dedicat copiilor Sfântul Cuvios Arsenie din Techirghiol, cel mai important proiect social al Bisericii noastre, proiect aflat în ultima etapa de edificare. Vă aşteptam cu drag să ne bucurăm de acest moment cultural-caritabil, se arată pe pagina de Facebook a bisericii.

Este binevenită orice contribuţie financiară, menită să aducă mai aproape de finalizare lucrările de amenajare ale Aşezământului, a precizat preot paroh Claudiu Banu.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii