Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă RCS&RDS precizează că Antena Group i-a cerut peste şapte milioane de euro pe an pentru retransmisia canalelor “Antena”

ro

22 Apr, 2012 05:22 1695 Marime text

Antena Group a somat RCS&RDS să înceteze difuzarea prin satelit a canalelor "Antena", dacă nu achită o taxă anuala de peste 7 milioane de euro. Data limita pentru cererea Antena Group era 20 aprilie 2012, ora 00.00. Daca după data şi ora menţionate, RCS&RDS ar fi continuat să retransmită canalele "Antena", Antena Group ar fi urmat să apeleze la ,,toate măsurile legale, inclusiv plângeri de natura penală".

Este pentru prima dată în ultimii 8 ani când Antena Group cere bani pentru retransmisia prin satelit a canalelor "Antena". Pretenţia financiară ar fi obligat RCS&RDS să majoreze tarifele serviciilor Digi prin satelit. Compania noastră are în prezent cele mai mici tarife de pe piaţă, direct corelate cu puterea de cumpărare a abonaţilor. Acesta este motivul pentru care RCS&RDS nu poate accepta cererea Antena Group prin care abonaţii săi ar trebui să plătească o factură substanţial mărită, fără a beneficia de nimic suplimentar.

RCS&RDS rămâne consecventă scopului său de a oferi abonaţilor posturile de televiziune pe care şi le doresc şi de aceea:

RCS & RDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru posturile Antena 1 şi Antena 3 pentru a le oferi abonaţilor fără plată suplimentară.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Marcus Gheorghe 23 Apr, 2012 15:16 Ce suma ati platit pana acum grupului intact pentru transmisia prin satelit?