Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de la Casa de Asigurări de Sănătate Constanța

ro

23 Dec, 2013 16:46 1588 Marime text
Casa de Asigurări de Sănătate Constanța, prin reprezentant legal - președinte - director general, jr. Dragoș Poteleanu, informează toți furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, aflați în relație contractuală, că, prin Ordinul Ministrului Sănătății și al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 1538/1014/2013, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare în anul 2013 a Contractului - privind condițiile acordării asistenței medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2013 - 2014, până la 31.12.2013, Casa de Asigurări de Sănătate încheie pentru lunile ianuarie - martie 2014 acte adiționale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale pentru asigurarea continuității acordării asistenței medicale, cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre casa de asigurări de sănătate și aceștia.

Condițiile acordării asistenței medicale în baza actelor adiționale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiționale.
Contractarea și decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale contractate în lunile ianuarie - martie, prin acte adiționale la contractele încheiate se va face din sumele alocate pe domeniile de asistență medicală corespunzătoare prevăzute în bugetul Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii