Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Metalbac&Farbe Contract de peste un milion cu CNADNR pentru marcaje rutiere pe drumurile din administrarea DRDP Constanța

ro

26 Apr, 2014 10:22 2789 Marime text

Compania Națională e Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) a atribuit în data de 24 aprilie, în urma unie licitații publice, companiei Metalbac&Farbe din Bacău, un contract pentru lucrări de marcaje rutiere pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale din administrația Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța. Valoarea exacta a contractului este de 1.607.888 RON.
Licitația s-a realizat sub forma negocierii, dar fără anunț de participare, procedură motivată de firma contractantă prin urgența situației survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute, în conformitate cu condițiile stricte stabilite în directive. Contractul urma să fie atribuit firmei care face cea mai bună ofertă, dar compania câștigătoare a fost singura participantă. 
Nu este primul contract de acest tip atribuit companiei, Metalbac&Farbe Bacău câștigând de la CNADNR,  în noiembrie 2013, două contracte de milioane pentru realizarea de lucrări de marcaje rutiere pe autostrăzi și drumuri naționale împărțite pe șapte loturi administrative de DRDP București, Craivoa, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași și Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii