Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat candidaturile pentru funcţiile de preşedinte al partidului

ro

28 Jun, 2019 17:05 1268 Marime text
Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat vineri candidaturile la funcţiile de preşedinte al partidului, preşedinte executiv şi secretar general, şi a stabilit modul de desfăşurare a congresului şi modificările la statut, a declarat preşedintele interimar al formaţiunii, Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

"Am stabilit modul de desfăşurare a congresului, modificările pe care le vom face în statut şi am validat candidaturile pe cele trei funcţii care vor fi votate mâine în cadrul congresului", a precizat Dăncilă, la finalul CExN.


Ea a spus că pentru funcţia de preşedinte al PSD sunt înscrise patru persoane, iar toate cele patru candidaturi au fost validate de Comitetul Executiv Naţional.

De asemenea, pentru preşedinte executiv s-au înscris iniţial patru persoane, Eugen Teodorovici s-a retras şi au rămas trei candidaturi, iar pentru secretar general - Marius Dunca s-a retras, iar ceilalţi social-democraţi înscrişi în cursă şi-au menţinut candidatura.

Viorica Dăncilă a menţionat că pentru funcţia de preşedinte al PSD au mai fost două candidaturi, dar care nu îndeplinesc condiţiile şi nu au fost supuse votului în cadrul Comitetului Executiv Naţional.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii