Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Comisia Juridică a aprobat reținerea și arestarea preventivă lui Cristian Rizea

ro

07 Mar, 2016 13:05 1849 Marime text
 
Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a dat astăzi raport favorabil cererii DNA de reţinere și arestare preventivă a deputatului Cristian Rizea, potrivit RomâniaTV.
 
Vă reamintim că, Rizea este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor martorilor.
 
Deputatul a înmânat tuturor membrilor comisiei un material în care susţine că dosarul nu conţine suficiente probe pentru a demonstra vinovăţia să. 
 

UPDATE, ora 13.10:

„Am prezentat un punct de vedere al avocatului meu, domnul Alexandru Chiciu, am expus declarația pe care am avut-o în fața colegilor mei deputați și am răspuns ulterior la întrebările pe care un coleg mi le-a adresat. Pot să vă spun doar atât: acest dosar are o singură probă. În această speță a mai existat un proces, acum cinci ani de zile, în 2011, când l-am câștigat în fața Agenției Naționale de Integritate. Repet, cu același obiect, cu aceeași sumă de bani, iar acel martor care atunci în 2011 a declarat cu mâna pe Biblie în fața unui judecător într-un fel, astăzi, la cinci ani de zile, are o declarație total schimbată, pentru că în acești cinci ani de zile a comis anumite ilegalități, a ajuns în închisoare și și-a negociat libertatea lui cu prețul libertății mele”, a declarat Rizea, la ieșirea din sala de ședințe a Comisiei juridice, notează agerpres.ro. 



Sursa foto: revista22.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii