Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisarul șef Tudorel Dogaru, împuternicit pe funcția de șef al Poliției Municipiului Constanța

ro

15 Jan, 2016 17:14 3303 Marime text
 
Începând de astăzi, comisarul șef Tudorel Dogaru, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a fost împuternicit pe funcția de șef al Poliției Municipiului Constanța.

Comisarul Valentin Ciovică (care a se afla împuternicit la șefia Poliției Municipiului Constanța), a fost împuternicit, tot pentru o perioadă de 6 luni, la conducerea Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Nicolae Simion (din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase) a fost împuternicit la conducerea Biroului de Combaterea Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în locul lui Lorin Ursa, care a plecat din Poliție, la cerere.

Cât despre conducerea Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Constanța, se pare că ar urma să fie ocupată, pe 6 luni, de către adjunctul Adrian Cerneagă.

Lui Manuel Lalu i-a fost prelungită împuternicirea ca șef al Secției I Poliție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasilescu 15 Jan, 2016 18:49 Felicitari domnului Dogaru si succes in activitatea viitoare! Succes si domnului Ciovica si domnului Simion (caruia nu ii dorim sa aiba soarta celui plecat la cerere)!