Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comerţ cu încălţăminte, parfumuri și ochelari în zona centrală a staţiunii Neptun!

ro

17 Jul, 2016 09:15 1770 Marime text
Pe 15 iulie, în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandami Judeţean Constanţa – Detașmentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zona de sud a litoralului, a observat o femeie care oferea spre comercializare diferite bunuri,  în zona centrală a staţiunii Neptun.

Jandarmii au stabilit că numita S.V., în vârstă  de 32 de ani, efectua acte de comerţ, oferind turiştilor articole de  încălţăminte, parfumuri şi ochelari de soare, toate inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitoarei, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.

Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achitiţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii