Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Comentariile sale din ultimele zile au atras numele revistei într-o controversă” Revista „Elle” încetează colaborarea cu Mihaela Rădulescu

ro

10 Apr, 2015 13:41 1959 Marime text
 
Revista „Elle” România anunţă încetarea colaborării cu Mihaela Rădulescu. Potrivit redacţiei „Elle”, publicaţia a decis ca această colaborare, ce dura de mai bine de zece ani, să înceteze pentru că, „din nefericire”, comentariile făcute în ultimele zile de vedeta de televiziune „au atras numele revistei Elle într-o controversă din care nu ne dorim să facem parte”. „Regretăm că au fost nevoiţi să luăm această decizie şi îi mulţumim Mihaelei Rădulescu pentru anii pe care i-am parcurs alături şi pentru proiectele pe care le-am realizat împreună”, se arată în comunicatul dat publicităţii de redacţia „Elle” România.
Revista „Elle” ocupă locul I în topul celor mai vândute reviste de modă din lume şi este publicată în zeci de ţări, de pe toate continentele. Are milioane de cititori lunar şi în 2016 revista-mamă, anume „Elle” Franţa va împlini 70 de ani de existenţă.
Amintim că Mihaela Rădulescu a atras o serie de critici după ce a postat pe blogul său un text intitulat "Adam şi Eva?! (Toleanţa pe la spatele normalităţii)", text în care a făcut referire la comunitatea gay.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii