Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comentarii spumoase - Jandarmeria Română vs. Poliția Română

ro

08 Jan, 2016 08:29 5163 Marime text
 
După cum bine știți în ultima perioadă aproape toate instituțiile publice postează pe diverse site-uri de socializare diverse mesaje utile sau nu. Dar când o instituție comentează postările alteia devine mai interesant.
 
Este și cazul Jandarmeriei Române care a dat „Share” pe Facebook la o postare a celor de la Poliția Română. În timp ce aceștia din urmă au distribuit pe pagina de socializare o fotografie cu două polițiste frumoase cu mesajul „Atenție la polei! Fiți atenți la drum!”, Jandarmeria Română a redistribuit postarea cu mesajul „Numa bunăciuni și la ăștia de la Poliție!” aplicând la finalul mesajului o inimioară, lucru ce denotă o apreciere mai mult a fetelor din poză și mai puțin a mesajului cu privire la polei.
 
În urma acestui mesaj am putea spune că există posibilitatea ca acest cont al Jandarmeriei Române să fi fost spart sau chiar să fie unul fals.
 
Un alt lucru care iese în evidență este acela că la o postare din noiembrie a Jandarmeriei pe aceeași pagină de socializare un domn a avut de făcut un comentariu împotriva celor ce reprezintă instituția.
 
„Jandarmeria o instituție de doi lei care ar trebui desfințată deoarece își demonstrează incapacitatea și inutilitatea .... la Miercurea Ciuc sunt mitinguri ILEGALE de 4 zile și jandarmeria nu reacționează în niciun fel ...în timp ce la Pungești cărau bastoane în cap femeilor și bătrânilor!!! Pai dacă tot se poate hai să ne facem toți de cap și mitinguri în țara asta că jandarmeria (coruptă și manipulată) oricum nu intervine .... sau nu înțeleg eu și ungurii se supun altor legi în țara asta .... Klaus Johannis Președintele României, Cioloș dormiți?”, a fost mesajul lui Marius un cetățean supărat pe instituție.
 
Dar iată de ce pare că acest cont ar fi fost spart sau ar fi fals.

„Domnule Marius, atât președintele Klaus Johnnis cât și domnul prim ministru Dacian Cioloș ne-au instruit să vă aplicăm un masaj cu pulane pe spinare, pentru a combate spiritul dumneavoastră recalcitrant. Așteptați citația acasă! Vă vom vizita, vom veni pe strada ta! Vă așteptăm mereu, fără tine ne e greu!”, este răspunsul dat de Jandarmerie bărbatului nervos.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii