Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comedia românească Mamaia, proiectată la Constanţa şi Brăila. Află când

ro

15 Apr, 2013 15:25 1765 Marime text
Emoţiile şi nerăbdarea devin din ce în ce mai greu de stăpânit pentru actorii şi realizatorii comediei româneşti MAMAIA, care pregătesc turneul de promovare a filmului, începând de joi, 18 aprilie, odată cu avanpremiera filmului şi continuând cu deplasarea în cinematografele Cinema City din Constanţa şi Brăila, de duminică, 21 aprilie.

Actorii Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Paul Diaconescu şi Mădălina Anea, împreună cu regizorul Jesus Del Cerro şi producătorul Alma Bacula vor semna autografe spectatorilor şi vor acorda interviuri jurnaliştilor prezenţi la avanpremiera de joi, de la Cinema City Cotroceni, începând cu ora 19:00. Apoi, duminică, 21 aprilie, echipa se va întâlni cu publicul şi presa la Cinema City din Constanţa, începând cu ora 11:00, urmând ca de la ora 17:00 să dea startul spectacolului de la Brăila.

Comedia MAMAIA spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui „afacerist” feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni, colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Cea mai recentă producție MediaPro Pictures, MAMAIA este o comedie efervescentă realizată de echipa care a adus publicului filmele de succes: Ho Ho Ho, Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie și S-a furat mireasa. Pentru realizarea acestui proiect, producătorul Alma Bacula s-a bazat din nou pe talentul regizorului Jesus Del Cerro, dar și pe imaginaţia fostului ei coleg de facultate din L.A., scenaristul Collin J. Blair, cel cu care a mai colaborat de curând la filmul Ho Ho Ho 2: O Loterie de familie.

MediaPro Distribution prezintă, din 19 aprilie, MAMAIA, o comedie care va putea fi vizionată în premieră în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Europa, Premiera (Ploiești), Orizont Caffe Cinema 3D, Caffe Patria (București), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Twins (Ploiești), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea) și Cinema Grand Mall (Satu-Mare).


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii