Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Combinatul siderurgic din Galaţi a interzis jocul Pokemon Go

ro

02 Aug, 2016 12:22 2375 Marime text

Decizie fără precedent. Astăzi, conducerea combinatului siderurgic din Galați a interzis jocul Pokemon Go pe platforma siderurgică deoarece acesta este considerat incompatibil cu activitățile dintr-o unitate producătoare de oțel, potrivit unui anunţ al directorului de comunicare al societății, Dorian Dumitrescu.

"Combinatul nu este împotriva divertismentului online, însă este hotărât să asigure un climat de lucru sigur propriilor angajați și contractori. Reamintim comunității că lucrăm într-un mediu industrial cu provocări privind securitatea muncii și care necesită asigurarea unei discipline puternice și a unui comportament prudent în permanență. A juca Pokemon Go nu este, așadar, o activitate compatibilă cu cele dintr-o unitate producătoare de oțel. În aceste condiții, compania a interzis jocul Pokemon Go și a alte aplicații online de divertisment similare în incinta unității, în timpul lucrului și nu va permite intrări neautorizate ale unor persoane străine în combinat", a spus Dumitrescu.

Decizia vine ca urmare a identificării a mai multor angajaţi ai combinatului care se jucau celebrul joc Pokemon Go pe telefoanele proprii, în timpul programului de lucru, scrie agerpres.ro
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii