Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comisariatul de Control Integrat se va ocupa de combaterea braconajului în Delta Dunării

ro

31 Oct, 2014 23:01 3389 Marime text
Combaterea braconajului piscicol şi cinegetic în Delta Dunării, de care se ocupă în prezent şapte instituţii cu atribuţii de control, se va face de Comisariatul de Control Integrat, informează Mediafax. Proiectul de ordonanţă de urgenţă (OUG) a fost pus în dezbatere publică de Ministerul Mediului. Proiectul de OUG vizează modificarea şi completarea Legii nr.82/ 1993 privind constituirea Rezervaţiei Biosferei "Delta Dunării", precum şi modificarea şi completarea altor acte normative.

Astfel, Direcţia Comisariatul de Control Integrat "Delta Dunării", din cadrul Administraţiei Rezervației Biosferei "Delta Dunării" (ARBDD), are drept scop principal combaterea braconajului piscicol şi cinegetic din perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

Prin proiectul de act normativ se urmăreşte crearea unui organism unic de control în vederea combaterii braconajului piscicol şi cinegetic pentru evitarea situaţiilor de suprapunere de atribuţii şi control în perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, se mai spune în nota de fundamentare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii