Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandantul Spitalului Militar şi şeful Direcţiei Medicale, eliberaţi din funcţii, pentru deficiente manageriale

ro

19 Oct, 2012 12:06 2025 Marime text

Ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobriţoiu, a dispus eliberarea din funcţie a comandantului Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr. Carol Davila' (SUUMC), colonelul Aurelian-Emilian Ranetti, şi a şefului Direcţiei Medicale din MApN, generalul de brigadă Mihai-Marius Mureşan, pentru deficienţe manageriale. 

Totodată, ministrul l-a împuternicit pe colonelul Răsvan Hristea în vederea asigurării atribuţiilor şi responsabilităţilor funcţiei de comandant al SUUMC şi pe colonelul Georgel Adrian Stan, la şefia Direcţiei Medicale, scrie Agerpres.

MApN a precizat joi, la solicitarea AGERPRES, că Direcţia audit intern a executat, în perioada 31 octombrie 2011 - 31 ianuarie 2012, o misiune de audit de regularitate şi al performanţei la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central 'Dr.Carol Davila', în urma căreia au fost identificate o serie de probleme, pentru soluţionarea cărora au fost formulate şi recomandări. Printre acestea, s-au numărat şi unele dintre disfunctionalităţile sesizate de Corpul de Control al primului-ministru.

Sursa: hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii