Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comandantul Poliţiei Mangalia vrea sistem de monitorizare video a municipiului

ro

24 Jul, 2012 00:38 1751 Marime text

Comisarul-şef Nicolae Pescaru crede că valul mare de furturi din locuinţe care se înregistrează, în prezent, în întreg municipiul, este generat de situaţia economică slabă care-i determină pe hoţi să-şi însuşească bunurile altora.

„Am propus, primarului Cristian Radu, cu care am o colaborare excelentă şi cu care, în două săptămâni, am dialogat mai mult decât cu Tusac în patru ani,  să introducem un sistem de monitorizare video a oraşului. Din toamnă, va fi demarat acest program care, zic eu, va fi eficient. De asemenea, vom face pliante informative pentru cetăţeni pentru a se păzi de infractori. În acelaşi timp, voi trimite lucrători de proximitate la toate blocurile, pentru a pune la aviziere fotografii ale infractorilor daţi în urmărire, în acest fel, locatarii putându-ne furniza informaţii utile în ceea ce priveşte locul unde aceştia au fost văzuţi sau pot fi găsiţi”, a declarat comandatul Poliţiei Mangalia.

Prezent la întâlnirea cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari, Şeful Poliţiei Mangalia le-a recomandat acestora să fie buni gospodari şi să îngrijească grădinile din faţa blocurilor.

Sursa: www.editiadesud.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii