Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colocviile „Oamenii Timpului” deschid Cazinoul din Constanţa pentru o zi! (document)

ro

10 Sep, 2016 18:52 3415 Marime text
În cursul zilei de joi, începând cu ora 13.00, Cazinoul se va (re)deschide pentru a găzdui dezbaterea cu titlul „Patrimoniul Regal la Marea Neagră” şi Expoziţia „Scurtă istorie în imagini a Cazinoului din Constanţa”.

Evenimentul de excepţie va reuni personalităţi recunoscute în domeniu, printre acestea numărându-se academicianul Şerban Sturdza, preşedintele Ordinului Arhitecţilor, filiala Bucureşti, Daniel Şandru, Secretar de Stat, coordonator al Departamentului Centenar, Cancelaria Primului-Ministru şi Director Onorific al revistei de cultură contemporană „Timpul“, Raluca Ştirbăţ, pianistă şi iniţiatoarea campaniei de salvare a casei lui George Enescu de la Mihăileni, Doina Păuleanu, director al Muzeului de Artă, Radu Cornescu, arhitect şi Florin Anghel, profesor la Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Politice, Universitatea „Ovidius” din Constanţa. Dezbaterea va fi moderată de Daniel Citirigă.

De asemenea, seara zilei de 15 septembrie va continua, începând cu ora 18.00, la Muzeul de Artă din Constanţa,  cu un concert extraordinar susţinut de pianista Raluca Ştirbăţ,  preşedinte al Societăţii Internaţionale „George Enescu” din Viena.

Încă un motiv de bucurie, întrucât intrarea este liberă pentru ambele evenimente.

Campania „Oamenii Timpului” este un proiect al Asociaţiei Revistei „Timpul” şi beneficiază în 2016 de o recunoaştere extraordinară din partea unora dintre instituţiile-emblemă ale României. ASR Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei României, a acordat Înaltul Patronaj Galei „Oamenii Timpului” RO+. De asemenea, Campania „Oamenii Timpului” RO+ beneficiază de patronajul Ministerului Culturii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii