Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Prefectural se întruneşte în şedinţă

ro

14 Dec, 2016 13:07 1340 Marime text
În sala de ședințe a Prefecturii va avea loc, mâine, începând cu ora 11.00, şedinţa Colegiului Prefectural. Detalii despre subiectele abordate în şedinţa Colegiului Prefectural vor oferi reprezentanţi ai Comisariatului Județean al Gărzii Naționale de Mediu, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor,Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Inspectoratului de Poliție Județean, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Gărzii de Coastă și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”.
       
Pe ordinea de zi sunt trei subiecte:
 
1. Raport privind activitatea de control desfășurată de Serviciul Comisariatul Județean Constanța al Gărzii Naționale de Mediu
Prezintă: Marian Rîșnoveanu  – Comisar Șef – Garda Națională de Mediu – Serviciul Comisariatul Județean Constanţa
 
2. Prezentarea măsurilor care vor fi luate pe perioada Sărbătorilor de iarnă 2016-2017 în vederea verificării respectării normelor legale în privința depozitării şi vânzării produselor agroalimentare, comercializării pomilor de Crăciun; acţiuni comune ale instituţiilor publice cu atribuţii de control în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale de comercializare a produselor specifice acestei perioade. Prezintă: Cristina Schipor – Director executiv -  Direcția de Sănătate Publică Constanța, Geronimo Brănescu - Director executiv – Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Radu Cornel – Comisar Șef Adjunct – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.
             
3. Aplicarea, la nivelul județului Constanța, a Planului general de măsuri pentru menținerea, asigurarea ordinii publice și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului pentru sezonul rece și în contextul sărbătorilor de iarnă, aprobat de Ministrul Afacerilor Interne
Prezintă: Mircea Vizitiu – Comisar Șef de Poliție – Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, Constantin Dima – Inspector Șef – Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța, Ionel Trușan – Director – Garda de Coastă Constanța, Daniel Gheorghe Popa – Inspector Șef – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al Județului Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii