Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:55 23 07 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Nautic Român lansează programul U-LEARN

ro

16 Jan, 2015 13:04 1200 Marime text
 
Colegiul Nautic Român lansează sâmbătă, 17 ianuarie, programul  U-LEARN, care se adresează atât studenților cât și ofițerilor de marină. U–LEARN este un program gratuit și constă în seminarii de două ore  cu tematică  de actualitate tehnică, stiințifică, juridică și metodologică în domeniul maritim.
 
“ Prin acest program am vrut sa venim în întâmpinarea celor care aspiră la o profesie în domeniul maritim. Astfel, în fiecare sâmbătă, timp de două ore, atât studentii cât și cei care au terminat cursurile unei univeristăți de profil  pot afla de la specialiști ultimele noutăți din domeniu maritim sau își pot aprofunda cunoștințele”, punctează Stelian Cojoacru, președintele Colegiului Nautic Român.
 
Seminariile se vor desfășura în fiecare sâmbăta, începând de la ora 10.00 la sediul Colegiului Nautic Român, situat pe Bulevardul Mamaia, nr 158. Etaj 1 – clădirea GSS.  Pentru luna ianuarie, o parte din temele abordate sunt:  “Sisteme frigorifice navale”, “Universul din spatele receptoarelor GPS- Incursiune in tainele sistemelor globale de pozitionare GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU” și  “Sisteme neconvenționale de propulsie navală”.  Programul detaliat pentru lunile următoare se poate afla accesând www.colegiulnautic.ro/u-learning-concept.

Ti-a placut articolul?

Comentarii