Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Colectivul CAS Constanța, în doliu. „Dumnezeu își alege oamenii, dar uneori îi ia prea devreme dintre noi” (video)

ro

22 Aug, 2016 10:35 24265 Marime text
Alexandra Ciorbaru, juristă în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, s-a stins din viaţă, din păcate, mult prea devreme. Avea numai 33 de ani.
 

„Dumnezeu își alege oamenii, dar uneori îi ia prea devreme dintre noi. Cu sufletul precum îi era chipul, frumos și blând, Alexandra Ciorbaru se desparte astăzi de noi, lăsând în urma sa durere. La doar 33 de ani s-a grăbit spre Împărăția Cerului, rămânând în urma sa amintirile vesele, loialitatea față de colegi și responsabilitatea cu care și-a îndeplinit atribuțiile.
 
Suntem alături de familia grea încercată și ne rugăm ca Dumnezeu să-i aline suferința. Draga noastră, Alexandra, ne-ai lăsat cu un birou gol și cu sufletele triste. Dumnezeu să te aibă în paza sa!”, au transmis reprezentanții CAS Constanța.

UPDATE 1, ora 10.40
 
Alexandra Ciorbaru şi-a lăsat familia şi prietenii în lacrimi. În mediul online, sunt postate mesaje prin prisma cărora ne dăm seamă că Alexandra a fost un om bun, frumos şi iubit de multe persoane.
 
„Să te odihneşti în pace, dragă mea prietenă, Alexandra.”
„Dumnezeu să te ierte, suflet frumos şi vesel!”
„Dumnezeu să o odihnească!!! Condoleanţe!!!”
 
„Dragă Alexandra, îmi este imposibil să cred că-i adevărat, deşi ştiu că aceasta-i trista şi cruda realitate - că te-ai mutat la Ceruri, lângă Ionas - iubitul tău tată, lângă Clari, lângă Miha, lângă alţi dragi ai tăi.
Dumnezeu te-a dăruit cu frumuseţe, cu inteligenţă, cu bunătate, cu mult curaj, cu tărie de caracter, cu dârzenie. Din păcate, te-a lăsat aici printre noi prea puţin timp, mult prea puţin timp. A vrut să te ia la Ceruri de mai multe ori, chiar de foarte mică, apoi în urmă cu şapte ani şi, de fiecare dată, rugăciunile şi lacrimile părinţilor, ale surorii şi ale celor apropiaţi, puterea cu care te-ai luptat pentru viaţa ta, i-au amânat hotărârea. De data asta, acum, ne-a vestit clipa despărţirii de tine.
Va fi foarte greu de suportat absenţa ta de aici, pentru mama ta, pentru Fabi, pentru cei care te iubesc, pentru noi toţi care trebuie să suportăm acest „dat” al tău.
Domnul să-i mângâie pe dragii tăi, căci numai la El este nădejdea!
Domnul să te ajute şi pe ţine, draga noastră Alexandra, în felul pe care doar El îl ştie!
Drum luminos spre Ceruri, copila dragă!”
 
„Doamne, Alexandra, ce repede ai plecat, îmi pare nespus de rău şi sper să existe Raiul pentru că acolo este locul tău suflet frumos! Îţi mulţumesc pentru timpul petrecut împreună. Dă-le putere familiei şi celor care te iubesc pentru că le va fi teribil de greu fără tine. Adio, îngeraş...”
 
„Te voi păstra mereu în suflet ... şi o să mi aduc mereu cu drag aminte de tine....”
 

„Eşti primul om atât de tânăr care pleacă dintre noi, e şocant şi doare rău tare, sper că eşti acum alături de bebeluşul tău, frumoasă şi cochetă cum te ştiu, să ne zâmbeşti de acolo şi noi vom face la fel deşi acum suntem trişti, regret că nu te pot conduce.... dar îţi sunt alături din tot sufletul”.


Unul dintre mesajele postate în mediul online este însoţit de melodia de mai jos.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii