Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Codul fiscal va intra în dezbatere în Guvern între 18 şi 25 martie

ro

25 Feb, 2015 13:59 1111 Marime text
Premierul Victor Ponta spune că programul privind noile măsuri fiscale este cel mai bun, urmând ca proiectele celor două coduri să intre în dezbatere în Guvern în perioada 18 - 25 martie.
 
"Cel mai important document, de fapt, strategie pe care o avem de finalizat în această primăvară, Codul fiscal și Codul de procedură fiscală, măsurile și strategia de relaxare fiscală. Domnul Vâlcov își face datoria, a mers, discută cu grupurile parlamentare. Vă rog pe toți membrii Guvernului să vă uitați asupra implicațiilor pozitive și să ajutăm în acest efort de consens public pentru a adopta aceste măsuri", a declarat premierul în cadrul ședinței de guvern.
 
"Program mai bun decât cel pe care noi l-am propus nu are cine să aibă în România. Important este că după trei ani de muncă putem să facem și reducerea TVA, și toate celelalte măsuri și mai ales să avem pe termen mediu și lung un plan și o strategie foarte clare de dezvoltare economică. Deci, vă rog pe toți miniștri, pe domeniul fiecăruia, Muncă în mod special, pe partea de salarii, dar și Economie, Mediu, Transporturi, toate celelalte, să continuați să avem discuțiile", a mai declarat premierul. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii