Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cod portocaliu în Constanţa Atenţie unde vă parcaţi autoturismele! Utilajele Primăriei acţionează în municipiu

ro

04 Jun, 2018 13:02 1941 Marime text
Primăria Constanţa atenţionează populația municipiului Constanța că, pentru următoarea oră, Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis avertizare cod portocaliu de ploi cu intensificări puternice ale vântului.

Cantitățile de apă vor depăși 35 de l/mp, vântul va atinge la rafală 10 m/s și poate cădea și grindină de mici dimensiuni.

"Facem apel la constănțeni să nu staționeze autovehiculele în dreptul gurilor de canalizare pentru a nu face dificilă intervenția utilajelor care vor acționa în zonele nevralgice din oraș", anunţă reprezentanţii Primăriei.

 
Constănțenii pot semnala permanent orice problemă la nr. de tel:
 
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55;
Dispecerat Serviciul Administrare Spații Verzi – 0722.545.366;
Dispecerat Serviciul Inspectorat Protecție Civilă – 0241/48.81.66 și 0241/48.81.08;
Dispecerat Poliția Locală – 0241/48.42.05;
Dispecerat S.C. RAJA S.A. - 0241/924.  

UPDATE: Echipele de control ale Primăriei municipiului Constanța și ale SC RAJA SA au plecat în teren pentru a monitoriza zonele nevralgice.

Mai exact, 13 echipe ale SC RAJA SA intervin cu utilaje pentru decolmatarea rigolelor de scurgere și a canalizărilor, acolo unde sunt probleme, o echipă a Serviciului protecţie civilă, securitate, sănătate în muncă şi situaţii de urgenţă verifică punctele sensibile din oraș și 4 echipe formate din alpiniști și țapinari ale  Serviciului gestionare spații verzi sunt pregătite să intervină.

"Rugăm constănțenii să nu staționeze autovehiculele în dreptul gurilor de canalizare pentru a nu face dificilă intervenția utilajelor ori în dreptul copacilor sau al crengilor uscate pentru a preîntâmpina avarierea acestora. De asemenea, facem apel către constănțeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, să se adăpostească în sediile diverselor instituţii publice sau alte imobile care prezintă siguranţă", precizează reprezentanţăă Primăriei Constanţa.

 
 Citeşte şi: Plouă la Constanţa. Cod galben schimbat în portocaliu! Meteorologii anunţă descărcări electrice, averse, vânt şi grindină! (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii