Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod galben de instabilitate atmosferică pentru 28 de județe

ro

26 Jun, 2016 14:13 2215 Marime text
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, în această după-amiază, o atenționare Cod galben de instabilitatea atmosferică accentuată valabilă pentru 28 de județe începând de mâine, ora 10.00, până marți, la ora 10.00.
 
În intervalul menționat, în zonele montane, în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, în vestul Olteniei și nordul Moldovei, dar pe arii mai restrânse și în celelalte regiuni, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată. Vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt ce vor lua și aspect de vijelie și, pe arii restrânse, grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 25 l/mp și izolat 50-60 l/mp.
 
Județele ce vor fi afectate sunt Timiș, Arad, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Mureș, Bistrița Năsăud, Harghita, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Argeș și Vâlcea.
 
Instabilitatea atmosferică va fi accentuată și pe parcursul zilei de marți, 28 iunie, în special în centrul, sudul și estul țării.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii