Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAS Peste 12 milioane de carduri de sănătate au fost deja distribuite

ro

23 Jan, 2015 18:51 1508 Marime text
Sute de medici de familie au ridicat deja, de la casele de asigurări de care aparţin, cardurile de sănătate pentru asiguraţii înscrişi pe listele lor, dar procesul este continuu, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al CNAS, Mihaela Tănase, citat de Mediafax.
 
Poşta Română a anunţat, joi, că a distribuit cardurile de sănătate către 12,26 milioane persoane, 93% din beneficiarii documentelor care atestă calitatea de asigurat în sistemul public de sănătate, a mai spus Tănase.
 
Potrivit Poştei Române, 8.000 de asiguraţi au refuzat cardul, în timp ce alţii şi-au schimbat domiciliul fără să notifice sau nu s-au prezentat la oficiul poştal pentru a ridica acest document.
 
Poşta Română a câştigat prin licitaţie, în vara anului trecut, contractul de distribuţie a cardurilor de sănătate la nivel naţional. Valoarea totală a contractului este de 37,5 milioane de lei şi are o durată de patru ani. Volumul total care urmează a fi livrat, la nivel naţional, pe durata celor patru ani, este estimat la aproximativ 13,6 milioane de carduri, din care 12,26 milioane au fost deja livrate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii