Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR se clatină

ro

15 Aug, 2015 23:27 1985 Marime text
 
Seria dezvăluirilor făcute de angajaţii de la CNADNR continuă să scoată la iveală noi nereguli. Aceştia spun că toate problemele sunt tolerate chiar de şefii companiei. Cei care îşi fac curaj să vorbească sunt o parte dintre directorii companiei, iar motivul principal care i-a determinat să spună lucrurilor pe nume e faptul că nu au fost lăsaţi să îşi facă treaba. Iar atunci când scot mizeria de sub preş, angajaţii CNADNR sunt traşi pe linia moartă.
 
Într-o ediţie specială la Realitatea TV, Liviu Costache, director comercial la CNADNR, a povestit că în 2011 a fost demis după ce a descoperit mai multe nereguli la podul Giurgeni.
 
În urma acestor controale, rata de colectare a banilor la Giurgeni a crescut cu 20%, spune Liviu Costache. Dar nu e singurul mod în care se risipesc banii la Compania de Autostrăzi şi Drumuri. 
 
În timp ce toată lumea vorbeşte despre câţi kilometri de autostrăzi se vor construi, peste o mie de poduri din România stau să cadă, iar drumurile sunt şi ele într-o stare deplorabilă. Angajaţii CNADNR susţin că au informat conducerea despre neregulile care există în teritoriu, în cadrul companiei. 
 
Sursa text şi foto: realitatea.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii