Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR SA acţionează pe drumurile din nordul judeţului Tulcea

ro

07 Dec, 2014 14:50 1430 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA acţionează preventiv pe drumurile din judeţul Tulcea, împrăştiind materiale antiderapante pe sectoarele de drumuri naţionale şi autostrăzi pe care există riscul formării lunecuşului şi poleiului.
 
Menţionăm că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de precipitaţii mixte ce depun polei astăzi, în intervalul orar 14.00 - 17.00, pentru nordul judeţului Tulcea, pe drumurile naţionale şi europene.
 
 
De asemenea, împotriva depunerii poleiului şi a zăpezii pe suprafaţa părţii carosabile se acţionează pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi cu utilaje de deszăpezire şi materiale antiderapante (sare, nisip, CaC12, alte produse chimice cu efecte de degivrare), conform normelor în vigoare, mai informează CNADNR SA.
 
Participanţii la trafic se pot informa înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360.
 
De asemenea, participanţii la trafic pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro.

Sursa foto: incomemagazine.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii