Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNA recomandă televiziunilor să difuzeze spoturi de promovare a orei de religie

ro

03 Mar, 2015 15:59 1594 Marime text
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA)  a decis, astăzi, să recomande televiziunilor să difuzeze trei spoturi de promovare a orei de religie în şcoli, între care se numără şi un clip în care înscrierea la această materie este susţinută de personalităţi precum Dan Puric, Elisabeta Lipă, Gabriela Adameşteanu şi Connect-R, relatează Mediafax.ro.
 
CNA a analizat, în şedinţa de marţi, o adresă a Patriarhiei Române în care Consiliul era rugat să recomande difuzarea unor spoturi de promovare a orei de religie, precum şi a datei până la care se poate face înscrierea la această materie.
 
„Statutul orei de religie în şcoală nu s-a schimbat. A apărut însă înscrierea ca modalitate de participare la ora de religie. Noi vrem să informăm populaţia cu privire la termenul destul de strâns privind înscrierea copiilor la ora de religie", a spus Ionuţ-Gabriel Corduneanu, prezent la şedinţă şi citat de Mediafax.
 
El a precizat că demersul Patriarhiei Române este făcut „spre binele şcolii româneşti şi pentru coerenţa actului de învăţământ".

Sursa: mediafax.ro
Sursa foto: vivafm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexandra 03 Mar, 2015 21:45 CNA AR TREBUI SA RECOMANDE CA PROFESORII DE RELIGIE SA AIBA UN COMPORTAMENT SI VOCABULAR DECENT IN RELATIILE CU ELEVII-MAI ALES ELEVELE-SI INTR-ADEVAR SA-SI TINA ORELE