Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Goblin În această seară, nume grele ale scenei româneşti de electro&rock

ro

09 Mar, 2012 12:04 1206 Marime text

Clubul Goblin deschide, astăzi, prima locaţie din Constanţa, amplasată în centrul oraşului, pe bulevardul Tomis, la numărul 48, cu un super festival de muzica live, care va dura doua zile. Vor concerta nume grele ale scenei româneşti de electro & rock, capete de afiş fiind R.O.A.şi Coma, iar responsabil cu pre-şi-afterparty-ul va fi nimeni altul decât DJ Undoo.

Deschiderea Goblin Constanţa a fost un pas firesc pentru unul dintre cele mai apreciate cluburi din Bucureşti, după ce, în ultimii trei ani, comandamentul de vară al Goblin a împins la maxim limitele curentului electro-alternativ în Vama Veche, atrăgând fani din toate colţurile ţării. La Constanţa, stilul „altfel" al Goblin va fi pus în evidenţă începând chiar cu locaţia - un subsol spaţios, transformat într-o veritabilă „uzină" în stil steampunk.

Punctul central al clubului este scena, pe care vor urca, la marea deschidere trupele R.O.A, Discoballs şi Bass Turbat (Gojira & Unlocka).

Şi asta nu e tot. Mâine vin Coma, Last Hope (Bulgaria) şi White Walls, care vor încheia primul din multe alte week-end-uri marca Goblin. În ambele seri, atmosfera va fi întreţinută de binecunoscutul DJ Undoo.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii