Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu Palaz, candidat UNPR „Ca primar, voi repara tot ce s-a distrus în ultimii ani”

ro

14 May, 2012 16:07 1260 Marime text

În cursul după-amiezii de duminică, 13 mai 2012, Claudiu-Iorga Palaz, candidatul UNPR la Primăria Municipiului Constanţa, a oferit constănţenilor şi turiştilor de pe Faleza Cazinoului circa 500 de albume foto-documentare despre istoria acestui monument arhitectonic.

            Multe dintre persoanele vârstnice cu care s-a întâlnit i-au povestit despre strălucirea de odinioară a zonei peninsulare, acum o ruină, şi  l-au rugat să facă în aşa fel încât să le redea demnitatea de locuitor al unui oraş civilizat, ignorată ani întregi de administraţia Mazăre. Claudiu-Iorga Palaz i-a asigurat că regăsirea spiritului şi a valorilor Constanţei trebuie să devină un punct de plecare pentru viitorul municipiului, pe care are ambiţia de a-l face un adevărat oraş european.

            “Constanţa trebuie să redevină un oraş viu, în care cu toţii să-şi găsească locul şi să se simtă bine. Am început curăţenia în oraş şi voi continua până la a-l mătura pe Mazăre de la Primărie. Ca primar, voi repara tot ce s-a distrus în ultimii ani şi voi aduce oraşul la nivelul la care ar trebui să fie, dar nu este. Doar aşa vom redeveni mândri că suntem constănţeni.” i-a asigurat Claudiu-Iorga Palaz.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 14 May, 2012 13:16 Sa va inconjurati,D-le Palaz,de specialisti,care sa regandeasca arhitectura si administrarea orasului,sa aiba si Constanta centru istoric boem,sa redevina ORAS VERDE,mai curat,mai aerisit,mai putini caini pe corso.La Brasov cum se poate???Ne-am saturat de amatorism,de sistemul clientelar,de lozinca tampita "primarul tau te trece strada si iarna" in realitate,EL,te abandoneaza in mijlocul strazii si in miez de iarna.O sa aveti succes,ca doar n-om fi mamaligi!!!