Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update! Gheorghe Donţu, numit de preşedintele Ţuţuianu în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean Constanţa

ro

28 Jul, 2016 16:16 4972 Marime text

A fost numit un nou membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa "Sfântul Andrei". 
Liderul Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, l-a numit pe consilierul judeţean de la PSD, Gheorghe Donţu, în Consiliul de Administraţie al unităţii medicale judeţene.

Informaţia a fost confirmată de vicepreşedintele care are în subordine unitatea medicală, Dumitru Learciu şi ulterior şi de preşedintele Ţuţuianu.  Acesta a mai spus că, în prima şedinţă de Consiliu Judeţean, va fi completat CA-ul spitalului cu reprezentanţii CJC.

Gheorghe Donţu a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că "în continuare, în prima şedinţă,  urmează să fie desemnaţi ceilalţi doi membri ai CA-ului spitalului. Mi-am dorit acest lucru tocmai pentru a înţelege diferenţa dintre un spital clasificat A1 şi percepţia publică, cum că acest spital este un dezastru. Poate că echipa managerială are ochelari de cal şi populaţia nu are dreptate. În orice caz, noul CA va lucra mult mai bine."

Vă reamintim că CA-ul spitalului este format din cinci membri. Trei dintre aceştia sunt desemnaţi de Consiliul Judeţean: unul este numit dirrect de preşedinte al CJC, iar ceilalţi doi sunt numiţi de plenul consiliului. Al patrulea membru este reprezentantul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, respectiv Facultatea de Medicină, prin dr. Liliana Tuţă, iar cel de-al cincilea membru este cel al Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa, prin reprezentantul desemnat Adriana Hâldan.

Update: În noua formulă, a mai precizat Learciu, preşedintele CA-ului Spitalului Judeţean va avea un mandat de  6 luni prin rotaţie. Preşedintele CA se alege de către membri CA în prima şedinţă după completarea acestuia.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii