Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulaţia trenurilor, modificată pe durata mini-vacanţei de 1 Mai şi a Sărbătorilor de Paşte

ro

24 Apr, 2013 20:03 1548 Marime text
CFR Călători modifică programul de circulaţie a trenurilor în perioada 28 aprilie - 7 mai, pentru adaptarea capacităţii de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul mini-vacanţei de 1 Mai şi a Sărbătorilor de Paşte. Potrivit unui comunicat al CFR Călători, pentru preluarea traficului de călători de pe cele mai utilizate rute, 19 trenuri InterRegio vor circula suplimentar şi mai multe trenuri InterRegio vor fi suplimentate cu vagoane. Totodată, în unele zile libere din perioada 1 - 6 mai, când traficul de călători este diminuat, vor fi anulate unele trenuri de rang superior - InterCity şi InterRegio, precum şi unele trenuri Regio.

Compania reaminteşte pasagerilor că pot beneficia de o serie de reduceri la transport. În ceea ce priveşte programul de lucru cu publicul al agenţiilor de voiaj CFR, în perioada 1 - 6 mai, toate agenţiile de voiaj CFR vor fi închise, exceptând ziua de 3 mai, când vor fi deschise următoarele agenţii între orele 10.00 - 17.30: Bucureşti, Craiova, Târgu Jiu, Piteşti, Timişoara, Arad, Sibiu, Iaşi, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ, Suceava, Bacău.

CFR Călători recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre circulaţia trenurilor în staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la numărul de telefon 021/9521 sau online pe www.cfrcalatori.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii