Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulaţia rutieră de la Poarta 1 a Portului Constanţa este închisă. Pe unde se poate intra acum (galerie foto+video)

ro

04 Sep, 2017 14:23 4693 Marime text
Accesul auto şi pietonal urma să fie închis începând cu data de 17 august 2017 pentru a începe lucrările de modernizare a Porţii 1. Astăzi, accesul pe la Poarta 1 este oprit din cauza lucrările de modernizare şi sistematizare ce vor fi realizate cu scopul de a reconfigura zona de intrare în port, vizând fluidizarea circulaţiei rutiere si pietonale.

Lucrarea a fost atribuită constructorului SC Disan Expert SRL, iar valoarea totală este de 2.354.500,35 de lei. Modernizarea şi sistematizarea accesului în port pe la Poarta 1 fac parte din proiectul CIVITAS Portis, proiect european în care CN APM este partener. În cadrul acestui proiect, se identifică proiecte de armonizare între Master Planul Portului Constanţa şi Planul de Mobilitate al municipiului Constanţa, care urmăresc realizarea unui sistem de transport eficient, integrat, durabil şi sigur.

Citeşte şi: Accesul auto şi pietonal pe la Poarta 1 a Portului Constanţa se închide complet de azi. Care este motivul. Pe unde se va intra (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii