Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Cozoplean, consilierul local din Baia Mare, a lovit două persoane pe o trecere de pietoni

ro

21 Dec, 2015 21:47 1795 Marime text
 
Consilierul local din Baia Mare, Ciprian Cozoplean a lovit în această seară două persoane pe o trecere de pietoni din oraș.
 
Victimele, o femeie și un bărbat, care se angajaseră în traversarea regulamentară a străzii, se află în stare gravă.


 
„Circulam pe strada Victoriei spre Complexul Comercial RFN. Am fost orbit de un alt autovehicul care venea din sens opus. Văzându-i târziu am încercat să frânez. Nu am pus frână la timp și am încercat să evit catastrofa dar i-am acroșat cu aripa pe pietonii aflați în traversare. Erau pe trecerea de pietoni. Este o zonă foarte periculoasă dacă vedeți și nu știu ar trebui mai bine semnalizată, nu știu ce să vă spun acuma. Efectiv a fost totul la fracțiune de secundă. Am fost lângă victime pentru că au suferit ceva traume, a pierdut și sânge și nu puteam să nu fac nimic”, a declarat consilierul local pentru actualmm.ro.
 
„În urmă cu puțin timp am fost solicitați la un accident rutier cu două victime. O victimă de sex masculin cu un politraumatism cranio-cerebral și un traumatism al cutiei toracice, respectiv arc costal drept, cu leziuni predominante în regiunea frontală, cu edem periorbital. Acesta a transportat de către noi la UPU Baia Mare. O altă persoană de sex feminin care a fost transportată de un echipaj EPA, care era într-o stare mai puțin gravă, cu leziuni la nivelul membrului inferior și un traumatism cranio-cerebral minor”, a spus Eugenia Tivadar de la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș, conform aceleiași surse. 


Sursa foto: ziarmm.ro
Sursa foto: actualmm.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii