Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciorba de burta, cel mai bun remediu pentru mahmureala

ro

26 Dec, 2009 03:58 1961 Marime text

Mare atenţie la cum amestecaţi băuturile de sărbători. Nu un pahar de alcool va face rău ci şirul lor nesfârşit. Starea de mahmureală apare imediat ce vă treziţi. Noroc că şi pentru asta există remedii. Ciorba de burtă face minuni susţin ziariştii englezi. Ei au făcut un top al celor mai bune leacuri post beţie din lume iar reţeta românească dă cele mai bune rezultate. Competiţia leacurilor antimahmureală a fost strânsă. Reţete din Moscova, Mexic, Turcia, Germania, România au intrat în top.

Dureri de cap, ameţeală şi o senzaţie de greaţă. Sunt primele simptome după ce aţi băut prea mult. E vorba de mahmureală. Aşa că nu vă urcaţi la volan. Staţi în casă şi trataţi-vă. Cea mai eficientă metodă este cea românească - ciorba de burtă. Şi zeama de varză face minuni. Este un leac care ajută stomacul după excesul de alcool susţin cercetatorii de la Universitatea Stanford care i-au analizat viteza de reacţia după mahmureală.

Turcii spun că reţeta lor e cea mai bună. Iaurtul cu usturoi este un leac vechi. Ce spun turcii nu cred toţi cei care au testat leacul de aceea ziariştii englezi au notat remediul doar cu trei puncte.

Dacă vreţi să încercaţi şi altceva în afară de remediile româneşti antimahmureală, încercaţi ciorba harcio, cu specific rusesc. Este o ciorbă picantă, cu carne de miel, notată şi ea cu trei puncte la capitolul eficacitate.

Cu trei puncte primite leacurile ruseşti le devansează pe cele mexicane. Cactusul feliat, originar din Mexic, nu este delicios, dar ameliorează starea de rău, pentru că este o plantă bogată în antioxidanţi şi are mare succes printre băutorii de tequila.

Sursa: http://www.antena3.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii