Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloș urmează să se întâlnească cu liderii partidelor pentru a discuta despre alegerile locale

ro

27 Jan, 2016 16:58 1122 Marime text
 
Purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Suciu, a anunțat astăzi că premierul Dacian Cioloș ar urma să discute zilele următoare cu liderii partidelor politice pe tema legii alegerilor locale.
 
„Probabil, în zilele următoare, premierul va avea o discuție cu membrii partidelor în legătură cu acest subiect (legea alegerilor locale — n.r.), așa cum a anunțat de altfel zilele trecute”, a declarat Dan Suciu, într-o conferință de presă, la Palatul Victoria, scrie agerpres.ro.
 
Tot el am mai specificat faptul că în cadrul întâlnirii de ieri dintre șeful Executivului și președintele Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, au fost discutate aspecte tehnice ale alegerilor și nu dacă acestea să se desfășoare într-un tur de scrutin sau două.
 
„A fost o discuție legată de aspectele tehnice ale alegerilor, nu au luat în calcul alegeri care să se desfășoare în două tururi sau într-un tur, ci a fost pur și simplu o discuție legată de necesitățile tehnice ale Autorității Electorale Permanente și de elemente tehnice care vizează organizarea alegerilor. (...) La nivelul Guvernului nu a ajuns o discuție legată de turul doi”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, conform aceleiași surse.
 


Sursa foto: promptmedia.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii