Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloş și-a chemat miniştrii la discuții

ro

19 Dec, 2015 13:02 1126 Marime text
Premierul Dacian Cioloş i-a convocat, în această  dimineaţă, pe miniştrii Cabinetului său la o şedinţă informală care are loc la Vila Lac I, discuţiile fiind legate de priorităţile pe ministere, respectiv Sănătate, Educaţie, Transporturi şi Dezvoltare Regională. Astfel de întâlniri au devenit deja o obişnuinţă a Cabinetului său.
 
Subiectele abordate sunt legate de priorităţile pe ministere, respectiv Sănătate, Educaţie, Transporturi şi Dezvoltare Regională, dar în aceeaşi măsură este posibil ca miniştrii să discute şi despre salariul minim pe economie, în contextul în care sindicatele sunt nemulţumite din cauză că Guvernul a decis să nu crească salariul minim.
 
Premierul Dacian Cioloş declara, la începutul acestei săptămâni, după prezentarea finală a bugetului pentru 2016, că Guvernul va trebui să ia până la sfârşitul acestui an o decizie legată de salariul minim pe economie, precizând că va convoca comisia tripartită pentru o discuţie în acest sens. Cioloş nu exclude majorarea salariului minim, dar spune că este nevoie de o analiză riguroasă, o analiză pe sectoare, care să ţină cont şi de disparităţile regionale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii