Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt tinerii morţi în accidentul din această noapte de pe strada Mircea cel Bătrân. Zeci de mesaje de condoleanţe

ro

13 Nov, 2017 12:13 19327 Marime text
Cei doi tineri decedaţi în cumplitul accident din această noapte se numesc Ştefania Hurmuz, în vârstă de 20 de ani, din Ciocârlia şi Nicolae Rusu, în vârstă de 29 de ani, din Năvodari. Potrivit martorilor, cei doi lucrau la Nikos Greek Taverna.

Mesajele de condoleanţe curs pe pagina de socializare. Redăm câteva dintre mesaje:

"Sora mea ,"iubibi" , te iubesc mult sufletul meu , Esti parte din sufletul meu nu o sa te uit niciodata!!!!"

"Offf nu îmi vine să cred. De ce Dumnezeu te-a luat așa repede de lângă noi ??? Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre o fata cu un viitor în fata un suflet bun un înger ..nu mai am cuvinte sa scriu. Dumnezeu sa te odihnească suflet drag , ai plecat printre îngeri"

"Dumnezeu sa te ierte, Stefania ! Un inger prea tanar sa plece pentru todeauna ! Condoleante familiei !"

"Prea devreme te-a luat Dumnezeu de lângă noi copil frumos. Vei rămâne în inimile noastre exact cum ai fost, un copil frumos si plin de veselie. Odihnește'te în pace suflet minunat"

"Doamne...nu imi vine sa cred. Dumnezeu sa te ierte! "



Vă reamintim că, accidentul s-a produs în această noapte în jurul orei 00.15. Autoturismul în care şi-au pierdut viaţa cei doi se deplasa pe strada Decebal din Constanța, dinspre bulevardul Tomis către strada Walter Mărăcineanu, iar la intersecția cu bulevardul Mircea nu a respectat indicația indicatorului Oprire, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe strada Mircea, dinspre bulevardul Ferdinand către bulevardul Mamaia.


Citeşte şi: Imagini de la eveniment Accident pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța. Intervin salvatorii de la SMURD. Trei mașini implicate. Un băiat și o fată au murit pe loc (galerie foto+video)

Oficial de la IPJ Constanţa, despre accidentul din această noapte de pe strada Mircea cel Bătrân în care doi tineri şi-au pierdut viaţa

Imagini de la eveniment Dureros. Pompierii au aprins lumânări pentru cei doi tineri morţi în accidentul din această noapte de pe strada Mircea cel Bătrân (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii