Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt modelele lui Radu Mazăre Traian Băsescu, Sorin Oprescu şi el însuşi

ro

24 May, 2011 00:54 2175 Marime text

radu3.jpgÎn ediţia din această seară a "Serviciului Român de Comedie", difuzată la Pro Tv de la ora 20.45, edilul constănţean vorbeşte despre modelele sale politice şi dă lecţii de dans latino-american alături de braziliencele de la SRC.

Primarul de pe litoral vine în Casa PROporului în formă maximă: el va dansa pe muzica live a celor de la Mandinga cu braziliencele de la SRC (Aniela Petreanu, Alexandra Timofte şi Beatrice Peter), arătând că stăpâneşte mişcările de dans latino-americane. Tot în această ediţie, Mazăre se va întâlni în platou cu Traian Băsescu, jucat de Valentin Darie. De altfel, pentru câteva clipe, edilul constănţean a crezut că s-a întâlnit cu adevăratul şef al statului, după cum i-a mărturisit mai târziu lui Toni Grecu.

La "Serviciul Român de Comedie", Mazăre va vorbi cu Toni Grecu despre sezonul estival, tursimul pe litoralul românesc şi despre şansele acestuia de a se apropia de cel bulgăresc, dar şi despre sporturile extreme pe care edilul le practică, nopţile în cluburi, viaţa la Primărie sau conflictele politice. Întrebat de şeful de la SRC care sunt personalităţile politice actuale pe care le apreciază, Radu Mazare a răspuns că acestea sunt Băsescu, Oprescu şi el însuşi.

Sursa: Gandul.info

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii