Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt candidații la alegerile prezidențiale din noiembrie

ro

29 Jul, 2014 20:12 2369 Marime text
Echipele de campanie au început să adune semnături pentru alegerile prezidențiale, transmite Digi 24.

În cazul candidatului Partidului Mişcarea Populară Cristian Diaconescu primul care i-a semnat lista de susţinători a fost chiar preşedintele Traian Băsescu. Victor Ponta a cerut astăzi sprijinul pentru candidatură la Consiliul Naţional al PSD. În mai puţin de o săptămână şi alianţa PNL - PDL va anunţa candidatul dintre Klaus Iohannis şi Cătălin Predoiu, relatează sursa citată.

Monica Macovei se numără și ea printre candadați, deși PDL a refuzat să măsoare intenția de vot în cazul ei, în studiul sociologic pe care-l va efectua împreună cu PNL în vederea desemnării candidatului comun la președinție, notează DC News.

Susținătorii Monicăi Macovei se pregătesc să înceapă strângerea de semnături pentru susținerea candidaturii sale la președinție. A fost deschis deschis chiar și un cont pe Facebook, pagina se numește „Macovei pentru România" care, de la înființare până în acest moment, a strâns puțin peste 10.000 de like-uri, scrie DC News. Monica Macovei își va anunța candidatura la prezidențiale pe data de 4 august. Aceasta ar putea fi exclusă din PDL, dacă va candida ca independent la alegerile prezidențiale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii