Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine le zâmbeşte copiilor Caiete cu fețe de vedete la cora (galerie foto)

ro

17 Sep, 2013 20:34 2872 Marime text
cora Romania și Casa de Discuri Roton au semnat un contract prin care la cora se vând în exclusivitate caiete de matematică și dictando format A4 și A5, cu fotografiile unor artiști de top precum: Antonia, Corina, Inna și Connect-R.
Caietele sunt disponibile în toată rețeaua de magazine cora pe parcursul întregului an și se adresează copiilor și adolescenților între 10 și 16 ani.  De la introducerea lor în magazinele cora la începutul lui septembrie și până acum, s-au vândut mii de caiete cu fețe de vedete, vânzările reprezentând 5% din totalul caietelor cumpărate de clienți, o cifra foarte mare având în vedere că magazinele cora vând în medie 500 de tipuri de caiete.

“Ideea colegilor mei de la achiziții este extraordinară. Artiștii aleși fac muzică de foarte bună calitate și sunt iubiți de foarte multă lume, inclusiv de copii și adolescenți. De acum, aceștia  pot îmbina plăcutul cu munca, adică pot avea fotografiile idolilor lor chiar pe caietele pe care scriu. Este o ințiativă în pas cu timpurile, cum ar spune clienții cărora noi ne adresăm, foarte cool”, a declarat Ana Maria Florea-Harrison, responsabil PR cora România.

Doi dintre artiști, Corina și Connect-R au dat autografe micilor și marilor fani în magazinele cora din București. Publicul i-a primit într-o atmosferă superbă, cântând hiturile idolilor.
cora România are în prezent unsprezece magazine: patru la București, două la Constanța și câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Bacău. Compania mai deschide anul acesta încă un magazin la Ploiești.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii