Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este tânărul care a condus băut şi drogat în cartierul Tomis III

ro

20 Jul, 2015 09:17 4007 Marime text
 
Tânărul care, băut şi sub influenţa drogurilor, la volan, a provocat, ieri dimineaţă, un accident rutier în urma căruia o adolescentă de 15 ani a fost rănită este cercetat în stare de libertate.
 
Amintim că duminică dimineață, în jurul orei 08.15, a avut loc un accident rutier pe strada Soveja, în zona pieței Tomis III. Alexandru Fotu (bărbat, 21 ani, din Constanța), fiind sub influența băturilor alcoolice (0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi a substanțelor stupefiante, a condus un autoturism pe strada Soveja, în banda nr. 3, iar, la un moemnt dat, a pătruns pe contrasens şi maşina sa a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, în banda nr. 2, fiind condus de P.E. (bărbat, 43 ani, din București). Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei minore în vârsta de 15 ani, pasageră în al doilea vehicul.
 
Poliţiştii i-au deschis dosar penal şi aşteaptă rezultatele analizelor de laborator, care vor arăta ce fel de stupefiante a consumat tânărul şofer, pe lângă alcool.

Sursa foto: arhivă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii