Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este șoferul implicat în accidentul rutier din stațiunea Mamaia. O tânără însărcinată a ajuns la spital (galerie foto)

ro

02 Apr, 2019 14:49 4762 Marime text
Un accident rutier a avut loc astăzi în stațiunea Mamaia, zona Iaki. Un autoturism a oprit la marcajul pietonal pentru a acorda prioritate unui pieton și a fost lovit din spate de un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani. 

Potrivit unor surse neoficiale șoferul aflat la volanul celui de-al doilea autoturism este instructor de fintess, R.C.. Acesta a devenit cunoscut după ce a antrenat mai multe vedete din showbiz-ul autohton. 

Reamintim că, astăzi, în jurul orei 11:40, un bărbat de 28 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din staţiunea Mamaia, dinspre Cazino Mamaia către Năvodari.

Conform IPJ Constanța, în momentul în care a ajuns la marcajul pietonal din dreptul Hotelului Yaki, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul marca Dodge Caravan, condus în aceeaşi direcţie de mers de către un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care era oprit la trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, acesta a fost proiectat către înainte, accidentând un bărbat, de 34 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

În accident a fost rănit ușor atât pietonul, cât și o femeie de 29 ani, pasageră în autoturismul Dodge. Conform unor surse tânăra este însărcinată în luna a șaptea. 

Reprezentanții IPJ Constanța au stabilit în urma verificărilor efectuate că autoturismul Dodge Caravan, este radiat din circulaţie.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și: 

Accident rutier în Mamaia-Zona Iaki. Două victime printre care o femeie însărcinată (galerie foto+video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii