Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este în spatele scandalului Mircea Băsescu - Bercea Mondial

ro

19 Jun, 2014 19:10 2376 Marime text
Analistul politic Cozmin Gușă este de părere că în spatele scandalului Mircea Băsescu - Bercea Mondial se află mogului Antenei 3, Dan Voiculescu, transmite B 1  Tv. Cozmin Gușă susține că Dan Voiculescu urmărește decredibilizarea justiției.

„Suspectul principal în aceste zile este Dan Voiculescu. El vrea decredibilizarea justiției. Este o mineriadă TV împotriva statului de drept. A fost o inferență logică pe care am realizat-o ca să ajung la Voiculescu, este un mare scandal public”, a declarat Cozmin Gușă la B1 Tv.

Cozmin Gușă a afirmat de asemenea că „reprezentanții instituțiilor statului trebuie să fie foarte responsabili în a-și asuma poziții publice, lucru pe care l-am văzut la Traian Băsescu, dar nicidecum la premierul Ponta, care cerea demisia președintelui neștiind nici măcar despre ce e vorba în acest caz”. În opinia sa, un premier înțelept ar fi sunat la președinție și apoi ar fi dat o concluzie, și „nu ar fi sărit pe microfon din start cerând demisia, doar pentru că s-a uitat la Antena 3”.

Analistul politic consideră că i se oferă prea mare credibilitate unui „interlop”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii