Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este, de fapt, autorul Ipoteză cutremurătoare a anchetatorilor din Constanța, în cazul femeilor agresate sexual în Tomis Nord

ro

17 Feb, 2015 20:01 1596 Marime text
Anchetă ia amploare în cazul bărbatului suspectat că agresează femei în Tomis Nord din Constanța.
 
După ce polițiștii au prins un individ care făcea gesturi obscene pe stradă și semnalmentele lui corespundeau cu descrierile făcute de victime, situația s-a schimbat astăzi cu totul. Două dintre femeile atacate nu l-au recunoscut la confruntările făcute în secția de poliție. Așa că se conturează tot mai mult ipoteză că există, de fapt, doi agresori.

Mama uneia dintre elevele de liceu atacate de un individ anul trecut, în octombrie, susține că agresorul nu corespunde că înfățișare cu navigatorul de 46 de ani, susprins în timp ce făcea gesturi obscene în public. Cel care a vrut să îi violeze fata are în jur de 30 de ani și are un tatuaj pe gât. Copilă a reușit să scape din mâinile lui după ce l-a mușcat de mână și a început să țipe. Apoi a venit rândul unei alte victime să le spună polițiștilor că navigatorul nu este cel care a atacat-o.

În acest moment, polițiștii și-au dat seamă că este vorba despre două persoane diferite. Anchetatorii lucrează acum la portretul robot al celui de-al doilea suspect. 

Polițiștii au organizat astăzi mai multe recunoașteri și au chemat la confruntări mai multe presupuse victime ale individului. Toate susțin că un bărbat cu semnalmentele lui a încercat să le violeze și că făcea semne obscene pe stradă. 

Anchetatorii mai spun că navigatorul s-a întors în țara la începutul lunii februarie. Atunci au început să apăra tot mai multe plângeri referitoare la un individ care urmărește tinere dintr-un cartier și apoi le atacă în locuri întunecate sau în scările de bloc. Tocmai de aceea s-a crezut că este vorba despre aceeași persoană.

La rândul sau, marinarul a recunoscut că a atacat mai multe femei, însă există multe nepotriviri între declarațiile lui și cele ale victimelor. În luna octombrie a anului trecut, când au fost atacate elevă de 14 ani și alte două tinere, navigatorul era în voiaj. Tocmai de aceea acum el e cercetat în stare de libertate.

Marinarul este monitorizat în continuare de polițiștii care i-au recomandat un control psihiatric într-o clinică de specialitate. 


Sursa: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii