Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cindy Crawford arată incredibil în costum de baie și fără machiaj (video)

ro

08 Oct, 2015 00:12 1953 Marime text
În această săptămână, celebra Cindy Crawford a atras multe priviri pe o plajă din Miami, unde s-a bronzat într-un costum de baie alb și fără să fie machiată, așa cum obișnuia să apară în public.

Modelul de 49 de ani a fost zărit bucurându-se de vremea frumoasă alături de soțul său, Rande Gerber, potrivit UPI.com, citat de Agerpres. Cei doi se află la Miami pentru a promova noua carte a lui Cindy Crawford, "Becoming", lansată în 29 septembrie, care prezintă viața și cariera vedetei, cu un bogat conținut fotografic.
 
"Cine are nevoie de coafură și machiaj când arăți astfel chiar și după ce ai înotat în apa oceanului", a scris pe Instagram Rande Gerber referindu-se la soția sa, menționând totodată că turneul de promovare al cărții continuă la Miami. Cindy Crawford și Rande Gerber sunt căsătoriți din 1998 și au împreună doi copii - Presley (16 ani) și Kaia (14 ani).
 
În urmă cu câteva luni, Crawford a fost victima unui incident, persoane necunoscute sustrăgând una din fotografiile neretușate ale vedetei realizate pentru revista Marie Claire Mexico. Fotografia a fost modificată cu un program de editare fotografică și a fost apoi difuzată pe internet.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii