Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci bărbați au fost surprinși în timp ce sustrăgeau bucăți dintr-o conductă metalică

ro

27 Dec, 2012 14:50 2522 Marime text
conducta_decopertata_si_taiata.jpg

Cinci bărbaţi au fost surprinşi de un echipaj de jandarmerie în timp ce sustrăgeau cu ajutorul unui Caterpillar bucăţi dintr-o conductă metalică cu diametrul de 28 ţoli (aprovimativ 65 centimetri), anunță Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Ieri, la ora 14.00, jandarmii au surprins la aproximativ patru kilometri de satul Nazarcea, pe Drumul Comunal 87,  cinci persoane care decopertau şi scoteau din pământ cu ajutorul unui Caterpillar, bucăţi dintr-o conductă metalică cu diametrul de 28 ţoli, aparţinând S.C. ANIF S.A..

„Până să intervină jandarmii, cei cinci apucaseră să taie cu ajutorul unui aparat autogen, două cupoane din conducta de irigaţii cu dimensiunea de 100 cm/ 80 cm şi cu grosimea de 4 mm. La cinci metri, într-un şanţ, militarii au mai descoperit cinci tuburi de oxigen, două furtune de presiune cu lungimea de 17,5 metri fiecare, un aparat de tăiat tip autogen, o lopată, o cazma şi o butelie de gaz. Pentru  transportul şi valorificarea conductei la centrul de colectare a fierului vechi, aceştia se foloseau de o autoutilitară Iveco, înmatriculată în Bulgaria”, se precizează în comunicatul de presă.

Celor cinci, Vintilă S. de 62 ani, Iulian C. de 24 ani, Gheorghiţă şi Marian B., de 38, respectiv 35  de ani şi Constantin B., de 27 ani, din Poarta Albă, le-au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptelor de distrugere şi furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii