Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chisişău- Publika.md Preşedintele Republicii Moldova a ţinut un discurs la Bucureşti

ro

26 Jun, 2014 17:12 1407 Marime text
Președintele Republici Moldova, Nicolae Timofti, a participat astăzi, la Summitul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est, de la București.

Preşedintele moldovean a ţinut un discurs în faţa şefilor de stat și de guvern, precum și reprezentanți diplomatici din România, Albania, Macedonia, Bulgaria, Muntenegru, Turcia, Grecia, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Croația și Slovenia.

Nicolae Timofti a subliniat importanța consolidării securității regionale în condițiile accentuării crizelor din apropiata vecinătate a Europei de Sud-Est.

„Cred că în prezent, mai mult ca oricând, e important să avem o voce unică, prin care să transmitem semnale de solidaritate popoarelor din regiune și dorinţa noastră de a contribui la constituirea unui spaţiu comun al democraţiei şi prosperităţii în spirit european. Peste două zile, la Bruxelles, va fi semnat Acordul de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană. După semnarea și ratificarea de către Parlamentul Republicii Moldova a acestui document crucial și istoric, țara mea va intra într-o nouă etapă de dezvoltare“, a spus Timofti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii