Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău-Publika.md Un fost şef al securităţii de la Tiraspol cere susţinere de la Jirinovski

ro

24 Jul, 2014 13:12 1586 Marime text
Separatiştii proruşi din Doneţk cer deputatului Dumei de Stat a Rusiei Vladimir Jirinovski să-i susţină în lupta cu  soldaţii ucraineni care fac parte din operaţiunea antitero.

Într-o înregistrare audio apărută pe Internet, vicepremierul aşa numitei republici populare Doneţk, Vladimir Antiufeev, care în trecut a deţinut postul de şef al KGB-ului din stânga Nistrului, cere susţinere de la politicianului rus.

Antiufeev spune că separatiştii înregistrează pierderi în lupte, iar operaţiunea antiteroristă are tot mai mult succes. Potrivit acestuia, situaţia s-a înrăutăţit considerabil.

''Aşteptăm în timpul apropiat un atac major. În ciuda faptului că ne apărăm în forţă, nu vom rezista. Avem nevoie neapărat de o intervenţie de grad înalt, la cel mai serios mod'', a spus Antiufeev.

În înregistrarea audio, politicianul rus le promite separatiştilor că va face tot posibilul ca să îi susţină şi le urează succes în lupta cu militarii ucraineni.

Publika.md precizează că Vladimir Antiufeev a deţinut pe parcursul mai multor ani funcţia de şef al securităţii în regiunea separatistă transnistreană.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii