Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău-Publika.md Primarul Dorin Chirtoacă şi Vlad Filat, liderul PLDM, la cuţite

ro

07 Jul, 2014 16:58 2301 Marime text
Edilul capitalei Dorin Chirtoacă îi spune fostului premier şi liderul PLDM, Vlad Filat, că locul lui nu este în politică, ci la răcoare menţionând că, după alegeri, PL nu va face alianţă cu PLDM.

Asta după ce săptămâna trecută Chirtoacă a fost oprit de poliţie şi supus testului de alcoolemie. Incidentul a fost atribuit de Chirtoacă unei acţiuni planificate de discreditare a sa pusă la cale de liderul PLDM.

„ Vom mai vedea noi cine merge pe alături şi cine merge până la capăt spre Europa. Trebuie să ne păzim că mai avem mulţi pe lângă noi cu multe feţe", a menţionat Dorin Chirtoacă.

În replică, Vlad Filat a scris pe pagina de Facebook că dezmăţul şi corupţia în administrarea capitalei nu pot fi acoperite cu minciuni. „Aş avea un raspuns scurt pentru primarul Chirtoacă. Atunci când municipiul este înglodat (şi la propriu, şi la figurat) în mizerie, abuzuri, corupţie în toate domeniile, cea mai bună metodă de a mai face politică este minciuna şi propaganda - metode comuniste, de altfel", a scris Filat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii