Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru "RADET este o căpuşă, care înregistrează pierderi"

ro

24 Mar, 2012 16:30 2271 Marime text
chiru-gigichiru.jpgChiru: "RADET este o căpuşă care înregistrează pierderi, pierderi pe care le suportă constănţeanul prin preţul gigacaloriei". Afirmaţia a fost făcută în cadrul primei şedinţe a Consiliului constănţenilor, constituit astăzi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • toma 25 Mar, 2012 10:36 power to the people.?....nu cred ca se poate asa ceva.? ....eu stau intr-o scara de 10 familii si e belea dar sa ai o sedinta cu mii de oameni cum te intelegi...?sunt foarte multi angajati la Radet....dar nimeni nu face nimic iar muncitorii sunt pusi sa fuga de la un puct termic la altul pentru ca de la ei s-au facut restructurari dar de la birouri nu....asa este si la CET ...MULTI LA BIROU ,PUTINI AU MAI RAMAS LA CHEIE SI AIA IMBATRANITI...
  • ionica 24 Mar, 2012 15:18 De ce nu se transfera Punctele termice catre Asociatiile de locatari ? Fiecare PUNCT TERMIC se poate rapid transforma in Centrala termica furnizoare.Nu se doreste ptr.ca asa zisele SUBVENTII sunt aducatoare de VOTURI si mai ales de PROFIT ptr.subcontractorii RADET !